Перейти до контенту

Конкурс на отримання стипендії ім. доцента НІЛИ КРАСНОШАПКИ для студентів ФМФ

Оголошується конкурс на отримання стипендії імені доцента НІЛИ КРАСНОШАПКИ для студентів фізико-математичного факультету

В конкурсі на отримання стипендії імені доцента НІЛИ КРАСНОШАПКИ можуть взяти участь студенти 2-4 курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються на фізико-математичному факультеті КПІ ім. Ігоря Сікорського за спеціальностями: 104 Фізика та астрономія (освітня програма – комп’ютерне моделювання фізичних процесів), 111 Математика (освітня програма – страхова та фінансова математика) рейтинг успішності, яких за другий семестр 2023-2024 навчального року становитиме 90 – 100 балів. Стипендія призначається на осінній семестр 2024-2025 н.р. і виплачується незалежно від того, чи студент навчається за рахунок державного бюджету, чи за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб, і чи отримує академічну стипендію.

Претенденти на отримання стипендії до 20 вересня 2024 року подають до конкурсної комісії факультету перелік наукових публікацій та інших документів, що підтверджують їхні наукові досягнення:

  • участь у конференції з публікацією матеріалів;
  • публікації у фахових виданнях України;
  • статті у наукових виданнях, що індексуються базами даних Scopus, Web of Science ;
  • статті у зарубіжних періодичних виданнях країн ОЕСР, що не індексуються базами даних Scopus, Web of Science ;
  • заняття призового місця на Всеукраїнських олімпіадах;
  • перемога в конкурсі наукових робіт.

Перелік наукових публікацій та інших документів, що підтверджують наукові досягнення студентів подаються до конкурсної комісії факультету (420 аудиторія, 7 корпус) або надсилається на електронну адресу fmf@kpi.ua до 20 вересня 2024 року.