Перейти до контенту

Вступ до бакалаврату

Якщо ти закінчив школу, вже одержав атестат про повну загальну середню освіту та складаєш або вже склав Зовнішнє незалежне оцінювання, саме час обрати майбутню професію. Ти будеш вступати на освітній рівень бакалавра – це перший рівень вищої освіти.
Бакалавр – це освітній ступінь, що здобувається на першому рівні вищої освіти та присуджується вищим навчальним закладом у результаті успішного виконання здобувачем вищої освіти освітньо-професійної програми, обсяг якої становить 180-240 кредитів ЄКТС.

Бакалавр – освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти особи, яка на основі повної загальної середньої освіти здобула базову вищу освіту, фундаментальні і спеціальні уміння та знання щодо узагальненого об’єкта праці (діяльності), достатні для виконання завдань та обов’язків (робіт) певного рівня професійної діяльності, що передбачені для первинних посад у певному виді економічної діяльності.

Вступ на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра осіб з повною загальною середньою освітою

Правила прийому до КПІ ім. Ігоря Сікорського

Міністерство освіти і науки України затвердило “Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році”. Цей документ, затверджений наказом № 266 від 06 березня 2024 року, визначає ключові принципи та процедури вступної кампанії до закладів вищої освіти України в 2024 році.

Розрахунок конкурсного бала

Офіційні документи

ПОРЯДОК ПРИЙОМУ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ В 2024 РОЦІ

Інформаційні матеріали приймальної комісії (прохідні бали минулих років)


Правила прийому до КПІ ім. Ігоря Сікорського

Основні положення, етапи вступної кампанії, перелік документів, всі правові елементи, які пов’язані із твоїми можливостями для вступу до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» у 2024 році.

 Правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти до Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” в 2024 році.


Додатки до правил прийому до КПІ ім. Ігоря Сікорського в 2024 році:

  Положення про випускників підготовчих курсів КПІ ім. Ігоря Сікорського, які досягли особливих успіхів у навчанні

  Положення про порядок подання і розгляду апеляцій вступників до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»


Умови прийому до закладів вищої освіти

 Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році

 Перелік захворювань та патологічних станів, що можуть бути перешкодою для проходження ЗНО – спільний наказ МОЗ/МОН України

 Порядок прийому для здобуття вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти осіб, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, тимчасово окупованій території окремих районів Донецької та Луганської областей, території населених пунктів на лінії зіткнення