Перейти до контенту

TSSP ExSci 2024

Факультет фізики, астрономії та інформатики та факультет математики та інформатики Університету Миколи Коперника в Торуні, Польща, приймає заявки на участь у 7-мій програмі TSSP ExSci. TSSP ExSci – це можливість для студентів закордонних університетів очолити 4-тижневий літній дослідницький проект в одному з наступних напрямків:

  • астрономія
  • фізика
  • математика
  • інформатика
  • автоматика
  • робототехніка
  • комп’ютерні науки

Студентам магістратури та бакалаврату університетів з усіх країн пропонується надсилати заявки на участь у літній програмі (форма заявки: https://tssp.umk.pl/exsci/index.html#application).

Основним компонентом літньої програми є активна участь у вибраному науково-дослідному проекті, запропонованому співробітниками Університету Миколи Коперника. Зацікавлені студенти можуть зв’язатися з можливими консультантами для отримання додаткової інформації щодо запланованих проектів та обговорити дати, коли проект може бути розпочато.

Перегляньте список тем і керівників тут: https://tssp.umk.pl/exsci/topics.html

Крім проектів, раз на тиждень буде організовано запрошену лекцію та обід або вечерю для всієї групи. Також пропонуються короткі поїздки / огляд визначних пам’яток в районі Торуні на вибрані вихідні. Наприкінці перебування в Торуні всіх студентів попросять виступити з 15-хвилинними презентаціями про результати своїх проектів.

Просимо всіх зацікавлених студентів надати нам наступну інформацію англійською або польською мовами:

1. Заява;

2. Curriculum Vitae (макс. 4 сторінки);

3. Мотиваційний лист (не більше 1 сторінки), що містить назву(и) проекту(ів), до якого вони хотіли б зробити свій внесок

4. Згода на обробку персональних даних.

5. Додатково: рекомендаційний лист, напр. від їх наукового керівника, співробітника їхнього інституту, колишнього керівника стажування тощо.

6. Підтвердження статусу студента.

Заповнені заявки слід надіслати на taps [at] umk.pl до кінцевого терміну 20 березня 2024 року, 14:00 CET. Результати відбору будуть оголошені 8 квітня 2024 року.

Більше інформації тут: https://tssp.umk.pl/exsci/index.html